Modele de brauri pentru rochii

Brâuri Frumoase PE Rochy de mireasă este unul dintre cele mai populare accesorii în Moda de nuntă. De ce ele sunt așa de populare între designerii și mirese? Brâuri Frumoase PE rochii de brides pot nu doar să sublinieze Talia frumoasă, Dar, de asemenea, pot accena nu doar Roze de mireasă, Dar și întreaga nuntă. Stilul brâului de nuntă poate să se potrivească Perfect cu decorațiunile, poșeta sau buchetul de nuntă. Culoarea brâului poate să corespundă culorii ochilor miresei sau culorii tematice de nuntă. Unii designeri Aleg brâul miresei și cravata mirelui Într-un stil, ce arată destul de armonic. Anume DIN această cauză producătorii de rochii de mireasă ultimul timp mai mult atenție acordă la crearea sau cumpărarea brâurilor de nuntă ANGRO, ca să creeze imagine de nuntă unică. * Multumim, madalina si Vlad, Casa de Piatra, si va imbratislava cu multa ❤ ❤ ❤ cu Compania Intertex DVS. puteți crea Stil de nuntă UNIC pentru fiecare mireasă! Intrați pe site-ul nostru Oficial, unde DVS. veți putea Trece un proces ușor de înregistrare, Care vă permite să vizionați prețurile produselor noastre. După înregistrare DVS. puteți foarte ușor și Rapid să faceți o comandă ANGRO de brâuri necesare şi Alte produse, care sunt disponibile pe site-ul nostru.

* Tinuta este alcatuita DIN IE stilizata, Fusta si Brau brodat. Terminatiile manecilor sunt detasabile, Astfel ca ia poate fi transformata intr-un Model cu maneci trei sferturi. PRET: 1900 Lei. Priviți toate variantele și alegeți cele mai potrivite pentru crearea stilului său! Braul Matrix DIN piele Ecologica este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca DIN garderoba unei f.. * Tinutelor preturile: Rochy 2000 Lei, camasa 500 Lei. Dacă Apar întrebări adăugătoare, DVS. vă puteți folosi de numerele noastre de contact, care sunt atașate pe site-ul nostru, pentru a Lua legătura cu managerii noștri și ca să Obțineți informația necesară. În afară de aceasta, în regim de telefon fiecare client poate face comanda, vorbind despre metoda de livrare și plată. . Noi Propunem tuturor clienților noștri să viziteze site-ul nostru Oficial, unde pot privi Colecția de brâuri de nuntă, care este creată pentru a completa stilul fiecărei mirese.

Împreună cu brâurile noastre, care sunt disponibile pe site-ul nostru, DVS. veți putea propune fiecărei brides ceva mai mult, decat pur și simplu o îmbrăcăminte de nuntă. Fiecare client în complet, va putea să se procurer de la DVS. brâul de nuntă Care Ideal se va potrivi la rochié de mireasă, care este cusută DIN țesăturile noastre. Aceste brâuri DVS. veți putea incluent în complet cu rochia de mireasă, ce va atrage multi clienți..